Branding

Wil je een grotere bekendheid creëren van je merk? Of wil je nog beter uitdragen waar jouw merk voor staat? Ga dan aan de slag met branding, het bouwen aan je merk. Wij kunnen je daarbij helpen, maar eerst vertellen we je waarom branding van je merk belangrijk is.

‘Branding is emotie oproepen’

Bij branding moet je denken aan de totale klantervaring. Het is de beleving die mensen hebben bij het zien van jouw merk. Het is dus meer dan je naam, logo of het design van je website. Het gaat om het gevoel van de klanten. En als je in staat bent daar op in te spelen, kom je verder. Want ruim 95 procent van de beslissingen die we maken zijn gebaseerd op emotie. 

Voordelen Branding

Branding zorgt voor herkenbaarheid. Als jouw brand vaak te zien is en makkelijk te herkennen is, voelen klanten zich sneller aangetrokken tot jouw bedrijf. Op die manier is het mogelijk om je te onderscheiden van je concurrent. Ook al zit er weinig verschil in de producten of diensten die worden geleverd. 

‘Mensen praten over brands’

Op lange termijn levert branding veel op. Het is makkelijker om nieuwe producten in de markt te zetten, medewerkers te werven of klanten binnen te halen. Daarnaast is het zo dat mensen ervan houden om over andere brands te praten, zeker over een merk waar ze zich bij thuis voelen en emotioneel toe worden aangetrokken. 

Plan om je merk te branden

De communicatiespecialisten bij Kempen helpen jou bij het branden van je merk. Daarbij gaan we allereerst kijken naar wie jij bent en wat voor gevoel je bij klanten wil oproepen. Nadat we een creatief plan hebben gemaakt, gaan we aan de slag met de grafisch vormgevers, tekstschrijvers en video-editors om de communicatie-uitingen te maken die jou verder helpen. Wil je met ons een sparren over de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

  • Branding is emotie oproepen
  • Branding levert op langetermijn veel op
  • Neem contact op voor vrijblijvend gesprek

Meer weten? Neem dan vooral contact met ons op. We kijken er naar
uit om kennis te maken. Bel Wouter op 077 396 13 50 of vul het
contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

#kempencreëert

Scroll naar boven
Scroll naar top