Drukwerk

Wil je drukwerk van hoge kwaliteit? Een flyer, een folder, visitekaartje of een boek laten drukken? Dan ben je bij Kempen aan het juiste adres. Wij produceren in onze eigen drukkerij al meer dan veertig jaar allerlei soorten drukwerk.

‘Drukwerk blijft populair’

Drukwerk is altijd en overal. Kijk maar om je heen. Uit onderzoek van Quocirca blijkt dat drukwerk onverminderd populair blijft. Met drukwerk kun je creatief zijn en bovendien werkt het altijd goed wanneer je doelgroep fysiek iets in handen heeft. Daarnaast laat onderzoek zien dat informatie die van drukwerk wordt gelezen, beter wordt opgeslagen in het geheugen.

Flyers hebben specifiek bereik

Vergeet de flyer dus niet als reclame-instrument. Kempen kan je volledig ontzorgen bij het ontwerpen, drukken én verspreiden van flyers. De vormgevers en tekstschrijvers van Kempen ontwerpen een flyer die past bij jouw organisatie en die de boodschap uitdraagt die je wil. Wij kunnen de flyers zelf drukken. Dat betekent dat we flexibel zijn in de planning en controle hebben over de kwaliteit. Ook het nabestellen van flyers levert daardoor geen problemen op.

Kwaliteit en flexibiliteit in drukwerk

Kempen maakt onder andere flyers, folders, brochures, posters, spandoeken, visitekaartjes en briefpapier. Kortom, alles waar een logo op staat. Dat doen we al tientallen jaren voor diverse organisaties, onder andere voor HEMA. Doordat we de beschikking hebben over een eigen drukkerij, hebben we de controle over de kwaliteit en zijn we flexibel in oplage, formaat en mogelijkheden tot nabestellen. Daarnaast zorgen onze grafische vormgevers ervoor dat het design voldoet aan professionele standaarden.

  • Kwaliteit en flexibiliteit
  • Grafische vormgevers zorgen voor professioneel design
  • Offerte binnen 24 uur

Meer weten? Neem dan vooral contact met ons op. We kijken er naar
uit om kennis te maken! Bel Wouter op 077 396 13 50 of vul het
contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

#kempencreëert

Scroll naar boven
Scroll naar top