Hallo kalender

HALLO brengt in het najaar van 2020 voor het eerst de HALLO kalender uit. De kalender valt op de mat bij alle 19.500 huishoudens in Horst aan de Maas. Naast dat de HALLO kalender 2021 super handig is om al uw familieactiviteiten en afspraken te noteren, biedt het voor u als ondernemer interessante advertentiemogelijkheden. Zo gaat in 2021 geen dag voorbij zonder dat de inwoners van Horst aan de Maas aan uw bedrijf wordt herinnerd. 

Mogelijkheden

De HALLO-kalender is een overzichtelijke weekplanner met veel schrijfruimte. In de kalender zijn meerdere mogelijkheden om te adverteren. Wilt u meer weten over de opties of overleggen wat het beste bij uw onderneming past? Neem dan nu via het contactformulier contact op en ontvang bij een plaatsing de volgende twee extra’s:

Extra’s
> Een vermelding van het logo, telefoonnummer en website op de achter in de kalender. 
> Een vermelding op de kalenderpagina in de eerste uitgave van HALLO Horst aan de Maas in 2021.

Onze commercieel adviseurs Frank Erren en Marianne Pirlo zijn te bereiken via 077 208 32 00 of neem contact op via het  contactformulier. We kijken ernaar uit om in gesprek te gaan en u te helpen bij het vergroten van uw bereik. 

HALLO kalender

De HALLO kalender 2021 wordt verspreid bij alle 19.500 huishoudens van Horst aan de Maas. Ideaal om als ondernemer ieder dag in beeld te komen van de inwoners uit de regio.  

Specificaties
Een editie
VerspreidingsgebiedHorst aan de Maas
Oplage: 19.500
Frequentie: jaarlijks
 Advertentiemogelijkheden: Bel naar  077 208 32 00 of vul het contactformulier in

Meer weten of hulp nodig? Neem dan vooral contact met ons op.
We helpen je graag! Bel Frank op 077 208 32 00 of vul het
contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

#kempencreëert

Scroll naar boven
Scroll naar top