Logo ontwerpen

Een logo is hét herkenningspunt van je organisatie. Je gebruikt het in al je interne- en externe uitingen. Het logo is het belangrijkste onderdeel van je identiteit en imago. Een passend logo zorgt voor e juiste eerste indruk, valt op, leidt tot merkherinnering, trekt nieuwe klanten aan en brengt een boodschap over. Een logo ontwerpen is daarom een zaak voor professionals. Want waar let je op? En ontwerp je een logo met alleen een beeldmerk? Of ook een woordmerk? Voeg je een slogan toe? Hoe ga je het logo in de praktijk gebruiken? Hoe ga je ervoor zorgen dat het logo in de praktijk op de juiste manier gebruikt wordt? 

‘Scoren met je logo’

Je naam en logo is vaak het eerste wat een potentiele klant van je ziet. Een logo moet de aandacht trekken, passen bij de identiteit van het bedrijf en herkenbaar zijn voor je doelgroep. Het is namelijk aanwezig op al je communicatie-uitingen zoals visitekaartjes en brochures. Als je concurrent dan wél een strak, modern en herkenbaar logo heeft en jouw organisatie niet, dan sta je al 1-0 achter. Laat een logo ontwerpen daarom niet over aan een hobby-vormgever, maar aan professionals. 

Professionals Kempen ontwerpen logo’s

Wij helpen jouw bedrijf graag met het ontwerpen van een passend logo. Van grote tot kleine organisaties, wij denken graag met je mee. Inmiddels hebben in onze 43-jarige historie enorm veel logo’s ontworpen, waarvan je enkele hier als voorbeeld ziet. 

Creatief team

Het creatieve team van Kempen bestaat uit grafisch vormgevers, DTP’ers en communicatieadviseurs. Daarnaast beschikt Kempen over een drukkerij waarin het logo op ieder gewenst promotiemateriaal gedrukt kan worden. Omdat wij alle disciplines in huis hebben, ontwerpen wij logo’s creatieve, authentieke logo’s die passen bij de identiteit van een organisatie.

Meer weten? Neem dan vooral contact met ons op. We kijken er naar
uit om kennis te maken. Bel Wouter op 077 396 13 50 of vul het
contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

#kempencreëert

Scroll naar boven
Scroll naar top