Maak kennis met Noortje!

Noortje komt ons team versterken als marketing- en communicatieadviseur

Hallo allemaal, leuk om kennis met jullie te maken! Ik ben Noortje, zojuist begonnen als Marketing- en communicatieadviseur bij Kempen Communicatie. Hoe ik mezelf zou omschrijven? Altijd positief en in voor een nieuwe uitdaging.

Dik een jaar geleden behaalde ik mijn bachelor Media en Cultuur aan de Universiteit Utrecht. Daar heb ik een mooie basis mogen leggen op het gebied van media en cultuur in de breedste zin van het woord. Met verschillende stages in de televisie- en filmwereld, onder andere bij Stokvis Content, deed ik praktijkervaring op. Veruit het meeste leerde ik tijdens mijn eerste ‘echte’ baan als social media redacteur bij De Limburger. En nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging bij Kempen Communicatie!

Wat wil je over mij weten? Schrijven is mijn ding. Of het nu gaat om communicatieboodschappen of fictie (ik schrijf momenteel mijn eigen boek!), stel me gerust je vragen hierover. Daarbij krijg ik energie van samenwerken en contact onderhouden met klanten. Ik kan niet wachten om mij hierin verder te ontwikkelen.

Ik kijk enorm uit naar mijn tijd bij Kempen Communicatie. Ik ga bijdragen aan de mooie producten en diensten die we leveren én onderdeel uitmaken van dit ambitieuze en energieke team. Jullie zien mijn naam vast snel voorbijkomen.

Meer weten? Neem dan vooral contact met ons op. We kijken er naar
uit om kennis te maken. Bel Wouter op 077 396 13 50 of vul het
contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

#kempencreëert

Scroll naar boven
Scroll naar top