Geert komt ons team versterken als medewerker drukkerij

Meer over Geert
Geert is een gediplomeerd drukker en over het algemeen altijd lekker rustig. Hij omschrijft zichzelf als gemakkelijk in omgang en hij vindt het contact met mensen fijn en belangrijk. In zijn vrije tijd gaat hij graag kamperen en de wekelijkse bezoekjes van zijn kleinzoon vindt hij fantastisch! Fietsen, wandelen en sport kijken staat ook hoog op zijn vrijetijdsbestedingslijstje. Een collegiale sfeer en ‘wij-gevoel’ maakt dat hij graag naar zijn werk komt. Geert: “Vanaf de eerste dag voelde ik me erg welkom bij Kempen Communicatie”.

Het overgrote deel van zijn carrière heeft hij tijd besteed aan de afwerking van drukwerk en het logistieke gedeelte van het proces. Als Geert mag kiezen, dan vindt hij de afwerking ook het allerleukst! In zijn loopbaan heeft hij ook vaker uitgeholpen bij de digitale pers en een begeleidende rol gehad richting toenmalige collega’s.

Opleiding en ervaring
Begonnen op de HAVO en daarna de grafische MTS in Eindhoven afgerond. De eerste jaren van zijn carrière werkte Geert bij Van Lieshout in Sevenum en de Gouden Leeuw, een drukkerij in Panningen.
Daarna werkte hij bij de enveloppendrukkerij van de Enfa, Vistaprint en Drukwerkdeal. “En nu dus weer lekker dicht bij huis!”
Geert gaat zich bezighouden met het produceren van het mooiste drukwerk voor onze klanten. Samen met zijn collega’s zorgt hij voor het correct produceren, afwerken (snijden, sealen, stansen, rillen, vouwen, etc), in-/verpakken, verzenden of bezorgen van verschillende vormen van drukwerk.”

Zin in!
Geert kende al wat mensen die bij Kempen Communicatie werken en was dus direct enthousiast toen hij getipt werd op onze vacature. Wat ik extra leuk vind is dat ik ook veel voor lokale klanten mag werken.” 

Meer weten? Neem dan vooral contact met ons op. We kijken er naar
uit om kennis te maken. Bel Wouter op 077 396 13 50 of vul het
contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

#kempencreëert

Scroll naar boven
Scroll naar top