Reclamefolder

Een reclamefolder ouderwets? Nee, integendeel! Wekelijks vallen 10,6 miljoen reclamefolders op de mat. Volgens onderzoek van Retail Buying Study ’18 blijkt dat post die op de deurmat valt nog altijd de belangrijkste bron van informatie is voor consumenten.

Reclamefolder in cijfers

Van alle Nederlanders leest 96 procent minimaal één folder per jaar, zo blijkt uit onderzoek van Nom Folder Monitor 2018. Nog enkele cijfers: 77 procent gebruikt folders om op de hoogte te zijn van aanbiedingen en 81 procent komt naar aanleiding van een folder in actie. En folders bepalen bij 43 procent van de mensen het boodschappenlijstje. Kortom, de reclamefolder leeft als nooit te voren.

Wat levert een reclamefolder op?

Volgens dit onderzoek komt 80 procent van de mensen die een folder gelezen heeft in actie. Zo’n 62 procent van de lezers van folders overweegt bepaalde aankopen. De helft koopt ook regelmatig iets uit folders. En veelzeggend: slechts 14 procent geeft aan het dat het lezen van folders geen invloed heeft op het aankoopgedrag.

‘Een goede reclamefolder valt op’

Om op te vallen tussen al het geweld van reclamefolders, is een onderscheidende reclamefolder belangrijk. Zorg er dus voor dat je mensen verrast, zorg voor de nodige variatie, maar houdt tegelijkertijd in het achterhoofd dat de folder makkelijk leesbaar blijft. Immers, een makkelijk leesbare folder zorgt voor een positievere houding ten opzichte van het merk.

Wij ontwerpen, schrijven, drukken en verspreiden jouw reclamefolder

Denk je na over het maken en verspreiden van een reclamefolder? Wij hebben de beschikking over grafisch vormgevers, tekstschrijvers en een drukkerij. Kortom, we kunnen het hele proces uit handen nemen. Daarnaast ondersteunen we met de verspreiding. Zo is het mogelijk om via onze HALLO-nieuwsbladen een reclamefolder te verspreiden of in andere regio’s in samenwerking met een van onze partners.

  • Ondersteuning van professionals in ontwerp en opmaak
  • 80 procent overweegt actie na lezen reclamefolder
  • Onderscheidende ontwerp cruciaal
  • Offerte binnen 24 uur

Meer weten? Neem dan vooral contact met ons op. We kijken er naar
uit om kennis te maken! Bel Wouter op 077 396 13 50 of vul het
contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

#kempencreëert

Scroll naar boven
Scroll naar top