Kempen Communicatie en MarketingMakkers bundelen krachten en gaan verder onder één directie

IMG_8082 (2)

Per 1 augustus vormen Niek Geurts, Berton van Rens en Wouter Hermans de nieuwe driekoppige directie van Kempen Communicatie en MarketingMakkers. Waar Geurts en Van Rens op dit moment eigenaar zijn van MarketingMakkers, is Hermans de commercieel directeur van Kempen Communicatie. De nieuwe directie neemt de aandelen van Kempen Communicatie BV over van Eric en Ingrid van Kempen. Zij zijn en blijven eigenaar van Kempen Media BV, de uitgever van de weekbladen HALLO Horst aan de Maas, HALLO Peel & Maas en HALLO Venray.

Strategische samenwerking
Beide organisaties maakten de afgelopen jaren een forse groei door. Dankzij deze samenwerking kunnen beide bedrijven een volgende stap zetten in kwaliteit en capaciteit, waardoor ze beter in kunnen spelen op het toenemend aantal vraagstukken van hun klanten. De competenties van beide partijen vullen elkaar goed aan. Ongeveer 70% van de werkzaamheden van Kempen Communicatie omvat design en grafische productie en 30% bestaat uit marketingcommunicatie en strategie. Bij MarketingMakkers is dat precies andersom, waardoor mooie synergievoordelen te behalen zijn.

Grootste marketingcommunicatiebureau in de regio
Samen vormen de bedrijven het grootste marketingcommunicatiebureau in de regio. Opdrachtgevers van beide partijen profiteren per 1 augustus van gebundelde expertises, co-creaties en slagkracht. MarketingMakkers en Kempen Communicatie blijven afzonderlijk opereren vanuit de bestaande locaties.

Over Kempen Communicatie
Kempen Communicatie bedenkt, maakt en deelt communicatieboodschappen. Een ondernemende club mensen met  alle disciplines in huis. Denk aan communicatiespecialisten, tekstschrijvers, vormgevers, dtp’ers en drukkerijmedewerkers. Het bedrijf is gevestigd aan de Handelstraat in Horst en kent zijn oorsprong in 1976. 

Over MarketingMakkers
MarketingMakkers is een strategisch en creatief marketingbureau dat bedrijven helpt groeien met effectieve marketing en krachtige communicatie. De organisatie, gevestigd in HUB73, werd in 2016 opgericht en bestaat inmiddels uit een team van strategen, copywriters en designers.

Meer weten? Neem dan vooral contact met ons op. We kijken er naar
uit om kennis te maken. Bel Wouter op 077 396 13 50 of vul het
contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

#kempencreëert

Scroll naar boven
Scroll naar top