Eigenaar SMART Transactions Mart Baltessen over samenwerking:

‘De gesprekken met Kempen hebben mij geïnspireerd’

SMART Transactions, specialist in begeleiding bij koop en verkoop van bedrijven, heeft sinds begin 2020 een vernieuwde website. Kempen adviseerde over het ontwerp, schreef de teksten voor de website en interviewde klanten van SMART Transactions. “Uit ervaring wist ik de toegevoegde waarde van Kempen bij dit soort projecten, daarom heb ik hen ingeschakeld”, aldus eigenaar Mart Baltessen. 
Kempen-header-smarttransactions

Toegevoegde waarde styling

In 2013 richtte Baltessen, die zijn kantoor in de Innovatoren in Venlo gevestigd heeft, SMART Transactions op. Na jarenlange ervaring als registeraccountant en due dilligencespecialist, onder meer bij het internationale accountants- en belastingadvieskantoor PwC, begon hij voor zichzelf. Bij de start van zijn bedrijf ontwikkelde Kempen zijn website, maar die vereiste nu een upgrade. “Ik heb destijds de toegevoegde waarde van styling ervaren. Daarom heb ik hen gevraagd hier input over te geven. En ook dit keer waren de ideeën over de vormgeving zeer goed.”

Inspiratie

Het bouwen van een website gaat verder dan een paar pagina’s maken. Het gaat om waar een bedrijf voor staat en de manier waarop men over wil komen naar de buitenwereld. Daarom is het goed om uit de comfortzone te stappen en met een externe partner te spreken. “De gesprekken die ik gevoerd heb met Kempen, hebben mij geïnspireerd bij het maken van keuzes en het uiteindelijke ontwerp van de website. Het opzetten van een website is ook een mooie gelegenheid om eens na te denken waar je mee bezig bent en opnieuw accenten te leggen. Zij kijken helemaal blanco naar mijn organisatie wat voor mezelf ook weer een verfrissing heeft opgeleverd.”

Teksten voor website

Naast het ontwerp, schreef Kempen teksten voor de website. “Daar hebben we regelmatig over gediscussieerd. Want het blijft ingewikkeld hoe je ingewikkelde materie in ‘Jip en Janneke taal’ uitlegt”, vertelt Baltessen. Als laatste interviewde Kempen klanten van SMART Transactions, interviews die werden vormgegeven in artikelen op de website. “Dat is een zeer waardevolle toevoeging geweest.”

Samenwerking

Terugkijkend is Baltessen tevreden over de ontwikkeling van de nieuwe website. Zeker ook de combinatie met websitebouwer Eijdems Internet. “Die samenwerking beveel ik zeker aan. Kempen ontwikkelt het design, zorgt dat de layout overeenkomt met andere commerciële uitingen en helpt bij het schrijven van artikelen.” Benieuwd naar de opzet van de website, de geschreven teksten en bijbehorende testimonials? Bekijk het op www.smarttransactions.nl

Meer weten? Neem dan vooral contact met ons op. We kijken er naar
uit om kennis te maken! Bel Wouter op 077 396 13 50 of vul het
contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

#kempencreëert

Scroll naar boven
Scroll naar top