Stickers

bewezen en nog altijd niet is weg te denken. Een sticker is en blijft nuttig om merkbekendheid te creëren. Daarnaast worden gepersonaliseerde stickers door bedrijven gebruikt voor het organiseren van pick en pack in hun warehouses.

Stickers zijn makkelijk te verspreiden

Het gebruikmaken van stickers heeft een aantal voordelen. Ten eerste, stickers zijn makkelijk te verspreiden op plekken waar veel mensen komen. Je kunt ze uitdelen op een station, bij een bushalte, maar ook op een terras of bij de plaatselijke vereniging. Ook zijn ze makkelijk te plaatsen op ramen en grote borden.

‘Stickers werken aanstekelijk en zijn goedkoop’

Stickers werken ook aanstekelijk. Als iemand een sticker heeft, wil een ander die ook. Dit kan zorgen voor een grote merkbekendheid en vormt onbewust een positievere attitude ten opzichte van het merk. Hier ligt de ‘mere exposure’ techniek aan ten grondslag. Des te meer mensen in aanraking komen met jouw merk, des te positiever is hun houding. Daarnaast zijn stickers goedkoop. Dat komt omdat deze makkelijk in grote aantallen gedrukt worden. Het is daarom vaak goedkoper dan andere middelen.

Functionele stickers voor bedrijven

Stickers worden niet alleen als reclamemiddel gebruikt, maar ook voor functionele doeleinden. Denk daarbij aan rackinglabels. Dat stickers die op rekken van grote warehouses hangen. Deze bevatten een unieke barcode, waarmee pick en pack georganiseerd wordt. Zo ontwierp Kempen bijvoorbeeld voor Arvato gepersonaliseerde 4.000 stickers op 77×11 cm formaat.

Kempen regelt alles voor jouw stickers

Kempen heeft een eigen drukkerij en creatieve afdeling. Wij ontwierpen en maakten stickers voor een heleboel organisaties, zowel stickers als communicatiemiddel als functionele stickers. Doordat wij alles in eigen hand hebben, zijn we verzekerd van controle op de kwaliteit en zijn we flexibel. Daarnaast kunnen we het volledig ontwerpen naar jouw wensen.

 • Sticker volledig naar jouw wensen
 • Zowel stickers als communicatiemiddel als functionele gepersonaliseerde stickers
 • Goedkoop met groot bereik
 • Offerte binnen 24 uur
 • Meer weten? Neem dan vooral contact met ons op. We kijken er naar
  uit om kennis te maken. Bel Wouter op 077 396 13 50 of vul het
  contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

  #kempencreëert

  Scroll naar boven
  Scroll naar top