Tekstschrijven

Een originele, pakkende tekst kan het verschil maken. Het verschil of jouw klant wel of niet klikt op die bestelknop. Het verschil of jouw klant zich wel of niet inschrijft voor je nieuwsbrief. Maar het schrijven van een tekst is niet voor iedereen weggelegd.

‘Pakkende tekst enorme uitdaging’

We leven in een informatiemaatschappij. De hoeveelheid informatie die verzonden wordt en waar we beschikking over hebben, is de laatste decennia enorm toegenomen. Daardoor hebben we ook veel meer te maken met afleiding. Er komt immers veel meer informatie op ons af. Denk aan de trillende telefoon na een WhatsApp-berichtje of die nieuwe like op Facebook. De aandacht vasthouden van de lezer, is tegenwoordig een fikse uitdaging.

‘Teksten vechten om aandacht’

Onze aandachtsspanne is inmiddels kleiner dan die van een goudvis, zo bleek uit een rapport van Microsoft Canada. Gemiddeld houden we nog maar 8 seconden onze aandacht erbij. Als een tekst dus niet de aandacht trekt of relevant is, dan wordt de aandacht op iets anders gericht. Het schrijven van een tekst, die de aandacht van jouw doelgroep vasthoudt, is dus niet meer zo makkelijk. Daardoor doen steeds meer organisaties een beroep op tekstschrijvers.

Tekstschrijvers

Kempen heeft een groot team aan communicatiespecialisten en tekstschrijvers. Zij zijn in staat jouw verhaal in een pakkende boodschap te verpakken. Wij schrijven onder andere teksten voor jouw personeelsuitnodiging, flyer, brochure, boek, website of whitepaper. Daarnaast maken we interviews, testimonials en schrijven we teksten voor socialmediakanalen. Dit doen we onder andere voor bedrijven zoals Reijnders, Nunhems BASF Vegetable Seeds en Arco.

Wil je dat we meedenken over jouw teksten?

Wil je graag eens met ons om tafel om de mogelijkheden voor het schrijven van teksten te bespreken? Of wil je advies voor teksten die je al geschreven hebt? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee. Uiteraard is het ook mogelijk om meteen een offerteaanvraag te doen.

  • Advies in opzet tekst
  • Uitbesteden van teksten
  • Offerte binnen 24 uur

Meer weten? Neem dan vooral contact met ons op. We kijken er naar
uit om kennis te maken! Bel Wouter op 077 396 13 50 of vul het
contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

#kempencreëert

Scroll naar boven
Scroll naar top