Vacature | communicatieadviseur (36 uur)

Communiceren bij Kempen Communicatie, iets voor jou?

Vacature | communicatie adviseur

Waar houden wij ons de hele dag mee bezig? Wij bedenken, maken en delen communicatieboodschappen en verrassen onze klanten met creatieve concepten. We kijken naar de vraag áchter de vraag en blijven altijd nieuwsgierig. Zo komen we tot het beste resultaat. Dat doen we met ons team van enthousiastelingen, bestaande uit communicatieadviseurs, redacteuren, drukkers en commercieel adviseurs.

Onze opdrachtgevers komen uit verschillende branches. De vraagstukken waar jij je mee bezighoudt zijn dus iedere dag anders. Het ene moment ben je bezig met de interne communicatie van een logistieke dienstverlener. Het andere moment bedenk je een creatieve wervingscampagne voor een technisch bedrijf. Een dag is nooit hetzelfde en dat maakt dit werk zo leuk.

Als communicatieadviseur sta je klaar voor onze klanten! Je zorgt ervoor dat zij op jou kunnen bouwen, hun boodschap goed overbrengen en de juiste doelgroep bereiken. Je luistert naar de wens van de klant, haalt de echte behoefte naar boven, en bedenkt dan een plan voor de beste weg naar resultaat. En dan voer je je plan ook uit en help je onze klanten door communicatietaken uit handen te nemen.

Jij bent:

  • Iemand met een (hbo of wo) achtergrond in marketing, communicatie, bedrijfskunde óf een geboren woordkunstenaar
  • Iemand die 100% verantwoordelijkheid neemt
  • Ambitieus, creatief, slim, energiek, niet te bang en leergierig
  • Proactief
  • Zo goed als tweetalig (Nederland, Engels)

Heb jij een passie voor communicatie? Doe je niets liever dan strategieën bedenken en content creëren? Heb je een passende opleiding afgerond? Ken je online een beetje de weg? Poe flinke opsomming dit. Heb je daarnaast enkele jaren ervaring? Zou je jezelf omschrijven als een organisatietalent? Bijna klaar. En ga je geen uitdaging uit de weg? Dan leren wij jou graag kennen!

Persoonlijke ontwikkeling en doen wat je leuk vindt?
Ja, dat zit bij Kempen ook in het pakket. Maar dat lees je waarschijnlijk in elke vacaturetekst. Daarom maken we graag even concreet voor je hoe we dat doen.

  • Stap 1: Samen gaan we op zoek naar de werkzaamheden die je leuk vindt, waar je goed in bent en waarmee je waarde toevoegt voor onze klanten.
  • Stap 2: We zorgen ervoor dat je elke dag zoveel mogelijk met deze werkzaamheden bezig bent.
  • Stap 3: Je gaat leren van de allerbesten in jouw vakgebied, totdat je zelf de beste bent

Voilà! Zo word je bij ons de beste in wat je het allerleukst vindt.

Standaard meegeleverd: uitdagend en afwisselend werk. We garanderen dat de dagen voorbijvliegen. Je komt in een ongekend gezellig team terecht waarin je de vrijheid krijgt om te groeien.

But wait, there’s more: je krijgt nog een stuk of 10 bonuscollega’s van het op één na(?) leukste bureau van Limburg. Sinds deze zomer hebben wij namelijk de krachten gebundeld met MarketingMakkers. Doezend!

Wil jij ons team komen versterken? Solliciteren kan door je cv en motivatie te sturen naar wouterhermans@kempencreeert.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Bel Wouter Hermans op 06-83 669 004.
Zin om eerst even kennis te maken? Of gewoon om even te checken bij onze collega’s of alles dat hierboven geschreven staat wel écht waar is. Kom dan ‘es kieke beej Kempen! Val een keer binnen op Handelstraat 17 in Hors

Meer weten? Neem dan vooral contact met ons op. We kijken er naar
uit om kennis te maken! Bel Wouter op 06-83 669 004, dan nemen wij contact met je op.

#kempencreëert

Scroll naar boven
Scroll naar top