Vacature | communicatie adviseur (32-36 uur)

Hey communicatie adviseur!

Kempen Creëert groeit en daarom zoeken wij versterking binnen ons communicatieteam, iets voor jou?

Waar houden wij ons de hele dag mee bezig? Onze klanten verbazen met verassende, creatieve concepten. Dat is wat we het liefst doen. We kijken altijd naar de vraag áchter de vraag. We blijven nieuwsgierig en komen zo tot het beste resultaat. Dat doen we met ons team van 20 enthousiastelingen, bestaande uit vormgevers, communicatie adviseurs, redacteuren, drukkers en commercieel adviseurs.

Onze opdrachtgevers komen uit verschillende branches. De vraagstukken waar jij je mee bezig gaat houden zijn dan ook iedere dag anders. Zo ben je het ene moment bezig met de interne communicatie van een logistieke dienstverlener en het andere moment verzorg je externe communicatie van een organisatie uit de agrosector. Een dag is nooit hetzelfde en dat maakt dit werk juist zo leuk.

Als communicatie adviseur ben jij er voor onze klanten! Je zorgt ervoor dat zij op jou kunnen bouwen. Dat doe je door er te zijn. Je luistert naar de wens van de klant, de behoefte. Zoals we al zeiden: je kijkt naar de vraag áchter de vraag. Vervolgens help je onze klanten door ze te ontzorgen en de uitvoering bij ze weg te nemen. Jij zorgt ervoor dat hun boodschap wordt overgebracht en de juiste doelgroep bereikt.

Heb jij een passie voor communicatie, doe je niets liever dan content creëren, heb je een passende opleiding afgerond én ken jij alle ins en outs van social media? Zou jij jezelf omschrijven als een zelfstartend organisatietalent, ga je geen uitdaging uit de weg en beschik je over een rijbewijs? Dan leren wij jou graag kenen!

Standaard meegeleverd: uitdagend en afwisselend werk. We garanderen dat de dagen voorbij zullen vliegen. Je komt in een ongekend gezellig team terecht waarin jouw creativiteit de ruimte krijgt om te groeien.

Wil jij ons team komen versterken? Stuur dan jouw cv en motivatie vóór 1 augustus naar vacature@kempencreeert.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Bel Sayenne op 077-3961350. Zij vertelt je graag alles over het werken als communicatie adviseur bij Kempen.

 

Meer weten? Neem dan vooral contact met ons op. We kijken er naar
uit om kennis te maken! Bel Sayenne op 077 396 13 50 of vul het
contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

#kempencreëert

Scroll naar boven
Scroll naar top