Vacature | creatief Vormgever (32-36 uur)

studio-tijdelijk-02-1250x830px

Hey creatief vormgever!

Wij zijn Peter-Jan, Marc, Mirthe en Ron en wij zijn team vormgeving binnen Kempen Creëert. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega. We zoeken iemand waarmee we kunnen sparren, iemand die met ons meedenkt. Iemand waarmee we kunnen klagen over collega’s die het onmogelijke met de klant afspreken.

Maar ook iemand die daarna, met ons, zijn schouders eronder zet en tóch dat onmogelijke klaarkrijgt. We zoeken eigenlijk gewoon iemand die ons team beter maakt en, met ons, tot de mooiste creaties komt

Wat doen we de hele dag bij Kempen? Wij maken ontzettend mooie dingen. We verbazen onze klanten met verrassende, creatieve concepten. Dat is wat we het liefst doen. Een compleet nieuwe huisstijl? Daar worden wij blij van. Wij kijken altijd naar de vraag áchter de vraag. Dat doen we met ons team van 20 enthousiastelingen, bestaande uit vormgevers, communicatie adviseurs, redacteuren, drukkers en commercieel adviseurs.

Als creatief vormgever ben jij de basis! Je staat aan de start van ieder concept of ontwerp. Je bent verantwoordelijk voor je eigen projecten. Die projecten bevatten alles wat in het in het communicatie vak naar voren komt: je maakt het design en zorgt dat het technisch klopt zodat het in productie kan. Je bent ook in staat om huisstijlen te ontwikkelen, websites te ontwerpen, illustraties te maken. Eigenlijk verwachten we dus dat je alles kunt! 

Hebben InDesign, Photoshop en Illustrator geen geheimen voor jou én heb jij een passende opleiding afgerond? Dan zoeken wij jou! Wij worden nog enthousiaster als je ook nog handig bent met het editen van video’s.

Standaard meegeleverd: uitdagend en afwisselend werk. We kunnen garanderen dat de dagen voorbij zullen vliegen. We werken met regionale, maar zeker ook nationale opdrachtgevers. Je komt in een ongekend gezellig team terecht waarin jouw creativiteit de ruimte krijgt om te groeien.

Reageren
Ben je enthousiast geworden naar aanleiding van het lezen van ons verhaal? Stuur dan voor 9 juni een motivatiebrief, cv en een portfolio naar vacature@kempencreeert.nl Als je inhoudelijke vragen hebt over de vacature? Bel Peter-Jan Strik op 077-3961350. Hij vertelt je graag alles over het werken als vormgever bij Kempen. 

Meer weten? Neem dan vooral contact met ons op. We kijken er naar
uit om kennis te maken! Bel Peter-Jan op 077 396 13 50 of vul het
contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

#kempencreëert

Scroll naar boven
Scroll naar top