Visitekaartje

Zijn visitekaartjes niet ouderwets? Het antwoord is nee. Ondanks de enorme vlucht van de online communicatie zijn visitekaartjes nog altijd springlevend. En om goed over te komen bij een netwerkbijeenkomst, bedrijfsmeeting of gewoon bij een verjaardag moet je een visitekaartje hebben.

‘Je krijgt geen tweede kans voor je eerste visitekaartje’

Visitekaartjes zijn van alle tijden. Waarom? De voornaamste reden is dat je zo snel je gegevens kunt uitwisselen. Natuurlijk, het kan ook via e-mail, WhatsApp of LinkedIn, maar dat is toch weer gedoe. En om snel even een papiertje te pakken en daar je gegevens op te schrijven voor een potentiële klant komt natuurlijk niet erg professioneel over. Met een strak, creatief ontwerp kun je dus meteen indruk maken. Je krijgt immers geen tweede kans voor je eerste indruk!

Visitekaartje als follow up

Het is prettig om een kaartje te hebben als follow-up. Wanneer je met een potentiële klant in gesprek bent, wil je het contact na die bijeenkomst verder uitbouwen. Het afsluiten van het gesprek door het geven van een visitekaartjes werkt goed. Doordat je dit aan iemand geeft, zal diegene zich gewaardeerd voelen en eerder contact opnemen dan wanneer je dat niet doet.

‘Kom niet aan met een cheap visitekaartje’

Jouw relatie ziet meteen als je met een afgeraffeld visitekaartje aankomt waar het logo van de producent nog op staat. Kom dus niet aan met een ‘cheap’ kaartje. Kies voor een eigen ontwerp met een nette bedrukking.

Vragen en offerteaanvraag

Kempen heeft met haar creatieve afdeling en een eigen drukkerij alle specialismen in huis om voor jou een uniek visitekaartje te maken. Een visitekaartje waar je indruk mee maakt. Wij zijn flexibel in oplage (klein en groot), formaat, aantal versies, bedrukking en afwerking.

  • Ondersteuning van professionals in concept en ontwerp
  • Flexibel in oplage, formaat, bedrukking en afwerking
  • Offerte binnen 24 uur

Meer weten? Neem dan vooral contact met ons op. We kijken er naar
uit om kennis te maken! Bel Wouter op 077 396 13 50 of vul het
contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

#kempencreëert

Scroll naar boven
Scroll naar top