Kempen creëert visitekaartjes

Zijn visitekaartjes  ouderwets? Het antwoord is nee! Ondanks de enorme vlucht van de online communicatie zijn visitekaartjes nog altijd springlevend. En om goed over te komen bij een netwerkbijeenkomst, bedrijfsmeeting of gewoon bij een verjaardag heb je visitekaartjes nodig. 

‘Je krijgt geen tweede kans voor je eerste visitekaartje’

Visitekaartjes zijn van alle tijden. Waarom? De voornaamste reden is dat je zo snel je gegevens kunt uitwisselen. Natuurlijk, het kan ook via e-mail, WhatsApp of LinkedIN, maar dat is toch weer gedoe. En om snel even een papiertje te pakken en daar je gegevens op te schrijven voor een potentiele klant kom natuurlijk niet erg professioneel over. Met een strak, creatief ontwerp kun je dus meteen indruk maken. Je krijgt immers een tweede kans voor je eerste indruk!

Visitekaartje als follow up

Het is prettig om een kaartje te hebben als follow up. Wanneer je met een potentiele klant in gesprek bent, wil je contact na die bijeenkomst verder zetten. Het afsluiten van het gesprek door het geven van een visitekaartjes werkt goed. Doordat je dit aan iemand geeft, zal diegene zich gewaardeerd voelen en eerder contact opnemen dan wanneer je dat niet doet. 

‘Kom niet aan met een cheap visitekaartje’

Jouw relatie ziet meteen als je met een afgeraffeld visitekaartje aankomt waar het logo van de producent nog opstaat. Kom dus niet aan met een ‘cheap’ kaartje. Kies dies voor een eigen ontwerp met een nette bedrukking. 

Vragen en offerteaanvraag

Kempen heeft met haar creatieve afdeling (met GRAFISCH VORMGEVERS en DRUKKERIJ) alle specialismen in huis om voor jou een uniek visitekaartje te maken. Een visitekaartje waar je indruk mee maakt. Wij zijn flexibel in aantal, bedrukking en afwerking. 

Meer weten? Neem dan vooral contact met ons op. We kijken er naar
uit om kennis te maken. Bel Wouter op 077 396 13 50 of vul het
contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

#kempencreëert

Scroll naar boven
Scroll naar top