Webdesgin

Veel bezoekers op je website. Daar droomt iedereen van. Maar wat heb je aan alleen bezoekers als ze na een paar seconden jouw pagina weer weg klikken? Heb jij wel bezoekers op je site, maar verdien je er niks mee? Dan is het misschien tijd om eens naar je webdesgin te kijken.

Webdesign staat in dienst van je doel

Onderzoekt stelt dat je slechts 2,6 seconde de tijd hebt om de bezoeker te overtuigen om op jouw website te blijven. Het is daarom essentieel om meteen de aandacht van je bezoeker te grijpen. Als je die eenmaal hebt, zorgt een effectief webdesgin ervoor dat je bezoekers ook daadwerkelijk iets doen op je website. Denk aan het aanmelden voor een nieuwsbrief, het downloaden van een e-book of uiteindelijk het bestellen van jouw product.

Een mooi webdesign of een effectief webdesign?

Je kent ze vast wel. Mooie webdesigns met allerlei speciale effecten, mooie beelden en veel tekst. Het leidt uiteindelijk af van wat je wil dat bezoekers op jouw site doen. Die zijn dan snel afgeleid en gaan naar een volgende website. Een gemiste kans. Een effectief webdesgin zorgt ervoor dat het voor de bezoeker zo makkelijk mogelijk wordt.

‘Webdesign moet rekening houden met optimale pad naar conversie

Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren schrijven in hun boek De Online Marketing Tornado het volgende: “Het is noodzakelijk dat je website zodanig is ingericht, dat hij de nieuwe bezoekers in het meest optimale pad naar de gewenste conversie leidt. Als je conversie niet op orde is, verlies je vanzelfsprekend alle tijd, geld en energie die je in het aantrekken van bezoekers steekt.” Die gewenste conversie kan zijn dan mensen een artikel lezen, een e-book downloaden (en daarbij hun e-mailadres achterlaten) of een product kopen.

‘Website is meer dan een visitekaartje

Wij hebben de afgelopen jaren onder andere voor SMART Transactions en SPOV een webdesgin ontwikkeld. Onze communicatiespecialisten denken dan mee met het uiterlijk van de website, maar zeker ook naar de meest effectieve opzet. Uiteindelijk is je website meer dan een visitekaartje, je wil dat mensen er iets doen en later weer op terugkeren. Zo niet, dan is een webdesign zonde van de investering.

  • Streef naar een effectief webdesign
  • Website is meer dan een visitekaartje
  • Offerte binnen 24 uur

Meer weten? Neem dan vooral contact met ons op. We kijken er naar
uit om kennis te maken. Bel Wouter op 077 396 13 50 of vul het
contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

#kempencreëert

Scroll naar boven
Scroll naar top