Nieuw bij Kempen Communicatie: Daniëlle 

Daniëlle komt ons team versterken als marketing- en communicatieadviseur


Hoi!

Leuk dat je de tijd neemt om dit bericht te lezen. Mijn naam is Daniëlle Peeters en sinds donderdag 1 juni ben ik begonnen als Marketing- en communicatieadviseur bij Kempen Communicatie (en stiekem ook een beetje bij Marketing Makkers).

Meer over mij
Ik zou mezelf omschrijven als een enthousiaste en ambitieuze communicatieprofessional met frisse ideeën en een vlotte babbel. Zaken van A tot Z regelen doe ik graag, uitdagingen ga ik niet uit de weg en ik vind het fijn om mensen te helpen en blij te maken. Oh ja, zoveel mogelijk impact maken met mijn werk, daar ga ik voor!

Opleiding en ervaring
Alweer negen jaar geleden behaalde ik mijn Bachelor of Communication op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarna heb ik een tijdje gewerkt als Management Assistente en vervolgens mijn échte kennis en interesse op het gebied van marketing en communicatie gecreëerd bij Veiligheidsregio Limburg-Noord. Vijf jaar werkte ik als medewerker en adviseur Communicatie aan de corporate communicatie, risicocommunicatie en de profilering van Brandweer Limburg-Noord en Risk Factory Limburg-Noord (een belevingscentrum op het gebied van veiligheid en gezondheid voor basisschoolleerlingen van groep 7/8 en senioren). Ook droeg ik mijn steentje bij aan de crisiscommunicatie tijdens de coronacrisis, de natuurbrand op de Meinweg en het hoge water in Limburg. Dat was hartstikke leuk, maar het werd tijd voor een nieuwe uitdaging. En niet zomaar een.

Volgende stap
Het lijkt me fantastisch om samen met mijn nieuwe, creatieve collega’s te werken aan gezamenlijke doelen, de marketing en communicatieactiviteiten van klanten naar een hoger niveau te tillen, mijn ondernemende kant meer de ruimte geven en mezelf verder te ontwikkelen op het gebied van strategie en creatie. Tot snel! 

Meer weten? Neem dan vooral contact met ons op. We kijken er naar
uit om kennis te maken. Bel Wouter op 077 396 13 50 of vul het
contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

#kempencreëert

Scroll naar boven
Scroll naar top