Vacature | salestalent (24-36 uur)

Salestalent bij Kempen Media, iets voor jou? 

Vacature | media salestalent

Ben jij ons nieuwe salestalent?
Heb jij zin om met ons mee te denken over nieuwe mediaconcepten en vervolgens ook actief mee op te starten én vind je het leuk om onze bestaande mediaconcepten verder mee uit te bouwen? Dan is dit de baan die jou op het lijf geschreven is.

Sales is je tweede natuur!
Behalve dat je met ons de lijnen op salesgebied mee uitzet, ben je zelf ook actief in de markt. Dat kan digitaal, telefonisch en door middel van salesbezoeken. We verwachten van jou dat sales je tweede natuur is, je zelfstandig werkt, en dat je niet op je bureaustoel vastgeplakt zit.

Verover jij de lokaleonline markt?
Kempen Media is uitgever van de weekbladen HALLO Horst aan de Maas, HALLO Peel en Maas en HALLO Venray. Op dit moment ligt ons speerpunt op de offline media, maar we hebben ambities om ook de lokale onlinemarkt te gaan veroveren, binnen en buiten ons huidige werkgebied.

Wil jij je eigen tijd indelen en werken in een enthousiast team?
Je kunt bij ons zelfstandig bepalen waar en wanneer je werkt, waarbij je natuurlijk wel een verantwoordelijkheid hebt naar je klanten. Ook deeltijd werken behoort tot de mogelijkheden.

Wij werken met een enthousiast team van jonge professionals dat er samen voor zorgt dat er dagelijks nieuwe lokale content wordt gecreëerd die lezers boeit. Je komt in een ongekend gezellig team terecht waarin jouw ambitie de ruimte krijgt om te groeien.

Ga jij met ons de uitdaging aan?
Ben jij het salestalent dat ons team komt versterken? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren.
Je kunt je cv en motivatie mailen naar mikevankempen@kempencreeert.nl

Meer weten? Neem dan vooral contact met ons op. We kijken er naar
uit om kennis te maken! Bel Mike of Eric op 06-208 32 00.

#kempencreëert

Scroll naar boven
Scroll naar top