Communicatie adviseur

Kempen Creëert groeit en daarom zoeken wij versterking binnen ons communicatieteam, iets voor jou? Heb jij een passie voor communicatie, doe je niets liever dan content creëren, heb je een passende opleiding afgerond én ken jij alle ins en outs van social media? Zou jij jezelf omschrijven als een zelfstartend organisatietalent, ga je geen uitdaging uit de weg en beschik je over een rijbewijs? Dan leren wij jou graag kennen!
Bekijk de vacature >> 

Creatief vormgever

Wij zijn Peter-Jan, Marc, Mirthe en Ron en wij zijn team vormgeving binnen Kempen Creëert. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega. We zoeken iemand waarmee we kunnen sparren, iemand die met ons meedenkt. Iemand waarmee we kunnen klagen over collega’s die het onmogelijke met de klant afspreken.

Bekijk de vacature >> 

Redacteur / journalist

HALLO Horst aan de Maas, HALLO Peel en Maas en HALLO Venray zijn gratis nieuwsbladen die wekelijks worden verspreid in deze drie gemeentes en worden uitgegeven door Kempen. Daarnaast is ook De Blerickse Krant een uitgave van Kempen. Ter versterking van ons redactieteam zijn wij per direct op zoek naar een redacteur/journalist.

Bekijk de vacature >> 

#kempencreëert

Scroll naar boven
Scroll naar top