Zomerkrant | bladformule

De zomerkrant staat in het teken van allerlei leuke dingen die te doen en te zien zijn in de Regio. Denk daarbij aan de mooie plekjes in de gemeente, ideeën voor leuke uitjes en een creatieve kinderpagina. Het is daarom een geschikt middel om als ondernemer je doelgroep te bereiken. Dit kunnen de toeristen zijn die naar de gemeenten komen, maar zeker ook de thuisblijvers. De krant is opgedeeld in verschillende rubrieken. Shoppen, kunst en cultuur, natuur, eten en drinken, actief en eropuit. En natuurlijk de plattegrond van iedere gemeente in het hart van de krant.

Mogelijkheden

Met een bericht in de zomerkrant bereik je als organisatie bijna 3 x 20.000 huishoudens. Daarnaast zijn de zomerkranten gedurende de vakantieperiode verkrijgbaar bij campings, parken, VVV-kantoren, winkels, hotels en andere toeristische plekken in de regio. De opties om te adverteren zijn divers. Dit kan met een advertentie of advertorial in de krant. Voor het adverteren in meerdere gemeenten tegelijk gelden aantrekkelijke kortingen.

De Zomerkrant komt uit vanaf 2 juli, aanleveren kan tot en met 18 juni.

Wil je meer info over het plaatsen van een advertentie?  Onze adviseurs kijken graag samen met jou naar een passende invulling. Ze zijn te bereiken via 077 208 32 00 of via het contactformulier. Ze komen graag kennismaken!

Zomerkrant

In het magazine Zomer lees je artikelen en informatie uit Horst aan de Maas, Peel en Maas en Venray rondom het thema Zomer.

Specificaties
Drie edities
VerspreidingsgebiedHorst aan de Maas, Peel en Maas, Venray
Oplage: 19.800 + 20.050 + 16.500
Frequentie: jaarlijks
Formaat: tabloit (289 x 415 mm)
InkijkexemplaarHorst aan de MaasPeel en MaasVenray
Advertentiemogelijkheden: klik hier voor meer info

Meer weten of hulp nodig? Neem dan vooral contact met ons op.
We helpen je graag! Bel Mike op 077 208 32 00 of vul het
contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

#kempencreëert

Scroll naar boven
Scroll naar top